Tämä uusi Canon suoradigiröntgen edustaa ehdotonta huippua röntgenmarkinoilla.
Tällä laitteistolla saadaan huippuluokan röntgenkuvia, jotka avaavat kokonaan uuden ulottuvuuden röntgendiagnostiikassa.

Potilaskohtainen omaeläinlääkärisuhde luodaan jo penturokotusten yhteydessä.

Hoidamme pitkällä kokemuksella uusimpia menetelmiä hyödyntäen kaikenlaisia selkäsairauksia.

Meille voi lähettää röntgenkuvia lausunnolle, joko postitse tai sähköisessä muodossa. Kuvien mukaan on suotavaa liittää riittävät esitiedot. Lausumme päivittäin eläinlääkäreiden sekä asiakkaiden itsensä lähettämiä röntgenkuvia.

Käytössämme on kliininen laboratorio, jossa saamme tutkittua mm. veri-, virtsa- ja ulostenäytteet odottaessa.

Hammaskivanpoisto onnistuu kätevästi ultraäänilaitteella.

Kasvuhäiriöiden ja nivelrikon hoitoon olemme kehittäneet uusia hoitomuotoja perinteisten menetelmien rinnalle. Näitä uusia bioläkketeiteen hoitomuotoja yhdistelemällä saadaan aivan uudenlaisia hoitotuloksia.

EMG- ja ENMG-tutkimuksella saadaan täsmällistä tietoa ääreishermoston toiminnasta. Sillä mitataan ns. motorisen yksikön toimintaa. 

Röntgenlaite, jolla saadaan hyväntasoisia kuvia on varsinkin ortopedisessa diagnostiikassa ensiarvoisen tärkeä.

Uuden tehokkaan 50kw röntgengeneraattorin säätöpöytä

Hevospotilaat hoidetaan Kirkkonummella. www.villatalvio.fi

Paineaaltohoito (shock wave) jolla annetaan kudokseen kohdistettua paineaaltoa paikallisen aineenvaihdunnan lisäämiseksi. Kuvassa hoidetaan jännetupentulehdusta.

SonoSite NanoMaxx on helposti liikuteltava ultraäänilaite, joka mahdollistaa tarkan pehmytosien tarkastelun sekä pieneläimillä, että hevosilla. Anturivalintamme perusteella saamme informaatiota lihaksista, nivelistä, jänteistä ym pehmytosista. Kätevän rakenteensa vuoksi laite kulkee mukana talleilla, jossa se on suorastaan välttämätön apu tutkittaessa hevosten valitettavan yleisiä jännevammoja.

Esaote MyLab Delta on laadukas monipuolinen ultraäänilaite, jolla saadaan erinomaisen kuvalaadun ansiosta tutkittua erittäin tarkasti mm lihaksia, jänteitä ja niveliä. Tehokkaat dopplertoiminnot mahdollistavat myös verisuonten tutkimisen.

Käytössämme on lääketieteellinen 3B luokan superpulssattu laser Irradia Mid-Lite 904, jolla voimme hoitaa tuki- liikuntaelisairauksia muun hoidon tukena. Lääketieteellisellä laserhoidolla hoidetaan kipua, lihasjännitystä, verenkiertoa ja tulehduksia. Laserhoidon on todettu nopeuttavan paranemisprosessia merkittävästi. Esimerkiksi nivelrikon tukihoitona laserilla on tärkeä merkitys. Laserterapiaan ei liity riskejä, se on turvallista ja kivutonta. 

Olemme hankkineen uuden markkinoiden tehokkaimman elektrohydraulisen paineaaltolaitteen, jonka neljä eri hoitopäätä mahdollistavat mm. useiden ortopedisten vaivojen tehokkaan hoidon.

Yhteystiedot

Etelä-Helsingin EläinlääkäriasemaKivenhakkaajankatu 200150 Helsinki
Toinen toimipisteemme on Kirkkonummen KylmälässäIsonniityntie 181, 02540 Kylmälä.
Puhelin: 09 604 014 timo.talvio@kolumbus.fi

Avoinna

Olemme Helsingin klinikalla ma 12-20 ja ti klo 8-16 ja torstaisin 12-20. Keskiviikkoisin olemme Kylmälässä. Perjantaisin puhelinpäivystys. Poikkeavista aukioloajoista ilmoitamme puhelinvastaajassa