Yhteystiedot

Kivenhakkaajankatu 2
00150 Helsinki

Etelä-Helsingin Eläinlääkäriasema on perustettu 1986.

Meillä on valmiudet useimpiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin. Erikoisalaamme ovat selkäsairaudet, luuston ja nivelten sairaudet sekä neurologiset sairaudet.

Tarjoamme pitkällä kokemuksella kaikenlaista vaativaakin kirurgiaa, mutta yhtälailla  myös muita eläinlääkintäpalveluita aina pentutarkastuksista ja rokotuksista lähtien.

Hevospotilaita hoidamme Kirkkonummen Kylmälässä, jossa on mahdollisuudet tutkia hevosia mm lämmitetyssä maneesissa, isolla ratsastuskentällä, juoksutusympyrällä tai vaikkapa ravi- ja ratsastuslenkillä. Käytössämme on mm korkealuokkainen ultraäänitukimuslaite sekä digiröntgen. Annamme hevosille myös IRAP ja PRP hoitoja sekä tukihoitona shock wave terapiaa.

Kivenhakkaajankatu sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Kivenhakkaajankatu on lyhyt kadunpätkä Iso Roobertinkadun eteläpäässä.

AVOINNA ajanvarausten perusteella

MA & TO  klo 12-20
TI & KE & PE  klo 8-16

Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan puhelinvastaajassa.

MAKSUTAVAT:

Puhelin: 09 604 014

e-mail: timo.talvio@kolumbus.fi

Asiakkaille on varattu autopaikka klinikan edestä.

Yhteystiedot

Etelä-Helsingin Eläinlääkäriasema
Kivenhakkaajankatu 2
00150 Helsinki

Toinen toimipisteemme on Kirkkonummen Kylmälässä
Isonniityntie 181, 02540 Kylmälä.

Puhelin: 09 604 014 timo.talvio@kolumbus.fi


Avoinna

Olemme Helsingin klinikalla ma 12-20 ja ti klo 8-16 ja torstaisin 12-20. Keskiviikkoisin olemme Kylmälässä. Perjantaisin puhelinpäivystys. Poikkeavista aukioloajoista ilmoitamme puhelinvastaajassa